Veszelovszkyné Pető Viktória

“Veszelovszkyné Pető Viktória vagyok, évek óta futok, két éve belekóstoltam az ultrafutásba és tavaly elkezdtem triatlonozni. Egy elejtett mondat hatására elkezdett foglalkoztatni egy hosszútávú triatlon (Ironman) verseny teljesítése ami 2015 július 25-én meg is adódott számomra.
A Biofreeze krémet régóta ismerem és szoktam is használni a mindennapokban, de versenyen most próbáltam először. Igazából csak egy ötlet volt, hogy becsomagoltam a versenyfelszerelés közè.
Viszont 3800 m. úszás és kb. 110 km kerékpározás után a térdeim elkezdtek fájni a terheléstől és a nyakam-vállaim is az egyirányba való fejtartástól, ekkor jött az ötlet, hogy segítőim kenjék be Biofreeze géllel ne csak jegeljük. Néhány perc után elkezdett felszívódni a gél és nem csak csillapította a fájdalmaimat de tekintve a 35°c körüli hőmèrsékletet még hosszan hűtött is és ez igen sokat javított a komfortérzetemen. Ezért az utolsó 35 km kerékpározás megkezdése előtt megismételtük a térdeim és a vállaim-nyakam bekenését és így teljesítettem az összesen 180 kmt a kerékpáron.
Futás közben nem volt alkalom használni a gélt de közvetlenül célbaérkezés után ismét használtam főleg a vádlimon.

Eddig is tudtam, hogy jó hatású a Biofreeze gél, de számomra verseny helyzetben nagyot bizonyított!”